Szabályok

  • A kereső nem a szabályok felett lévő chat-ablak!!!! A kereső jobb felül, vagy balra, e beírás ALATT található. Ha egy fórumban vagy, a jobb felső kereső azon belül keres.
  • A keresőben 4 betű a minimum!
  • Ne kérj chatben, és ne kérj privát üzenetben! Írd be a megfelelő témába, mit szeretnél: (Keresem az...albumot, filmet). Ha van témája már az előadónak, akkor az a legjobb, ha oda beírod.
  • Ne használjátok a hozzászólás jelentése gombot SEMMIRE, így hibás link jelzésére sem! Van Halott link téma, oda írd be, vagy az előadó témájába.
  • Bővebben a szabályaink: Zenés témák szabályai, Általános szabályok, Filmes témák szabályai

Szerző Téma: Keresem ezt az előadót: Rasta Führer  (Megtekintve 93 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Punkyúr

  • Hozzászólások: 10
Keresem ezt az előadót: Rasta Führer
« Dátum: Augusztus 05, 2019, 07:18:18 am »
Sziasztok.
Keresem a következő előadó dalait: Rasta Führer.
Sehol sem találok albumot, több számot.

Dodatečné info
Dan - zpěv a chuťovky

Vojtík - bicí a krása

Bibi - Kytara a sexy pohledy

Budhoň - Kytara a újezdy

Šarpes - Bass a konzumace chuťovek

Jonda - trombón a růžový tričko

Škrába - trubka a řidič

Bio a historie
 

Kapela Rasta Führer byla založena v září 2007 v Polný v garáži u Kubů. Na první "zkoušku" jsme se sešli ve složení: Škrába a Jonda(Plechy) ,Bibi(2 - tONE kytara) Čerfán(bicí), Dan(zpěv a kytara).Prvotní nadšení pro společnou myšlenku bylo velké a tím pádem jsme se domluvili na další zkoušku. Tam jsme náhodou získali Aldu (Harmonika). Od té doby jsme se začali scházet s určitou pravidelnou nepravidelností. Nesmím zapomenout dodat ze naše prvotní koncepty naznačovali nějaký potenciál, ale znělo to hrozně.První rok jsme jen zkoušeli a sháněli basu.První kandidát - Šarpes. Byl to spíš náš nápad a Šarpy rád přišel na nějaký zkoušky.Bylo to dobrý, ale v té době se chtěl věnovat jiným kapelám a škole. Druhá kandidátka - Darča. Škoda že to nevyšlo ale nějak nemohla s náma pravidelně zkoušet a tak jsme na záskok vzali Cyrdu(díky moc).Po roční anabázi s basou jsme  našli stálého a staronového člena operujícího s basou.Šarpes. A začalo to šlapat.Další zkvalitnění naší kapely znamenal Honzík a jeho hra na saxofon.A přišel první koncert, který se konal ve Věžničce v hospodě u Tadeáše na podzim 2008.Kultovní místo.Koncert se celkem podařil a začali jsme hrát i pro veřejnost.Poslední přírůstek do kapely byl Budhoň a ujal se 2 kytary místo Dana.

V tomto složení  začala DIKTATURA RASTA FÜHRERA

~Automata Google Fordítás:

További információk
Dan - ének és canapes

Vojtík - dobok és szépség

Bibi - Gitár és szexi megjelenés

Budhoň - Gitár és Ujezdů

Sharpes - Basszus és canapes

Jonda - harsona és rózsaszín ing

Kaparó - cső és vezető

Életrajz és történelem
 

A Rasta Führer együttest 2007 szeptemberében alapították Polnyban, a Kubu melletti garázsban. Találkoztunk az első „próbára”: Skrába a Jonda (Sheet metal), Bibi (2 hangos gitár) Čerfán (dobok), Dan (ének és gitár). A közös ötlet iránti első lelkesedés nagyszerű volt, és így megállapodtunk egy másik vizsga. Ott véletlenül megszereztük az Aldat (Harmonica). Azóta elkezdtünk találkozni néhány rendszeres szabálytalansággal. Nem szabad elfelejtenem hozzátenni a javasolt eredeti koncepcióinkból némi potenciált, ám szörnyűnek hangzott. Inkább a mi elképzelésünk volt, és Sharps szeretett néhány próbára jönni, jó volt, de abban az időben más együtteseket és iskolát akart csinálni. A második jelölt - Darča. Kár, hogy nem működött, de valahogy nem tudott rendszeresen tesztelni velünk, ezért elvettük a Cyrdat (nagyon köszönöm). Egy év mély basszus anabázissal találtunk egy állandó és régi-új tagot, aki basszussal működik. És kezdett futni. A bandánk egyéb fejlesztése Honzíket és szaxofonját jelentette. És az első koncertre került sor, amelyre 2008 őszén, a Tadeáš melletti kocsmában, Věžnička-ban került sor. A zenekar utolsó kiegészítése Budhoň volt, és Dan helyett 2 gitárt vett.

Ebben a kompozícióban megkezdődött a RASTA FÜHRER TERMÉSZETE
(Forrás: https://bandzone.cz/rastafuhrer?at=info)