Szabályok

Sorry, you are not allowed to see this part of the text. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Szerző Téma: Segítőket keresek a Bollywood topikunk működtetéséhez....  (Megtekintve 292 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető morpheus

  • Administrator
  • Streamload Guru
  • **
  • Hozzászólások: 3772
  • Nem: Férfi
  • Mátrixguru
    • http://hustreamload.tripod.com
Segítőket keresek a Bollywood topikunk működtetéséhez....
« Dátum: Február 03, 2014, 08:15:34 pm »
Üdv Mindenkinek !

Örömmel írom, hogy egyre több állandó, folymatosan visszatérő tagja van a Bollywood topiknak, a mi kis bollywood fan oldalunknak. Természetesen a topik nagy kohéziós ereje a magyar feliratos, olykor szinkronos filmek letöltésének lehetősége, de egyre többen örülnek, keresik a filmzenéket, borítókat, program ismertetőket, és egyebeket is, ezért nagyon jól jönne segítség a felhasználoktól. Ez persze nem kötelező, nem is igazán tudok mást adni cserébe, mint a köszönetemet, a bollywood master rangot, és persze részemről minél több bollywodi film letöltési linkjét, meg más csemegéket, ha sgítségetek révén erre több energiám marad.  :bumsakalaka:

e-batta, punkandroll, cicabogár, sommer78, mazsonyul, somolygo (remélem senkit nem hagytam ki, ha mégis, akkor javítom és előre is elnézést kérek, hogy öreg fejjel már néha rám férne valamilyen emlékezet homályosító gyógyszer), nektek külön is köszönöm, hogy már eddig is rengeteg munkát fektettetek az oldal működtetésébe és szereztetek örömet ezzel nagyon sok embernek. Legyen a Ti példátok ragadós, ezért újabb lelkes bollywood szerető embereket várnék segítőként a csapatunkba, akik elvállalják valamelyik téma  vagy témák gondozását (ahogy Pl. mazsonyúl magára vállalta az indiai költészet és próza népszerűsítását, vagy a hindi nyelvleckék összegyűjtését, illetve a filmzene vagy soundtrack téma erősítését. Egy-egy témát többen is csinálhatnak, és persze bárki hozhat bármilyen témába anyagot, ötletet bármit a táma felelősökön kívül is, de talán még jobbak lehetünk, ha minden témának lenne egy lelkes gazdája.

Ha újabb táma ötleteitek lennének, azzal is keressetek bátran, nem leszek gátja semminek, ami másoknak örömet jelenthet.

Akkor szeretettel és nagy örömmel várom jelentkezéseteket a téma vagy témák megjelölésével, amiben aktivizálódnátok. A már felsorolt tagok is jelezhetik téma igényeiket....
Előre is köszönöm, hogy aktívan vesztek részt az oldal működtetésében,
Üdv
Morpheus

Jelentkezhettek itt, vagy privát üziben is, megjelölve, hogy minek viselnétek örömmel a gondját, mebeszéljük ennek formai, tartalmi szempontjait, és utána hajrá, tiétek a pálya.
Az is lehet segítő, aki úgy érzi nincs semmije, amit beadhatni a közösbe, hiszen lehet korektúrázni, ami már felkerült, javítani, pontosítani, akár szépíteni is. (engem hála istennek e-batta rendszeresen korrektúráz például a film megjelenési időpontjainak, vagy a filmehz valóban passzentoló videoklippek tekintetében is, hiszen sokszor nem is venném észre,hogy a telugu változat klipjét rakom ki pedig a felrakott film pont nem a telugu változat)
A youtube-on sem túl nehéz levadászni dolgokat, szóval vannak ötleteim, hogy ki miben tudna segíteni, ha valaki szeretne, csak ötlete nincs :-)

Ha segíteni szeretnél, akkor nem lesz semmilyen időbeli vagy más elvárásunk veled szemben, hiszen a legkisebb segítség is jól jön a számomra.