Szabályok

Sorry, you are not allowed to see this part of the text. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Szerző Téma: Burgonya és hagyma bhaji  (Megtekintve 215 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető morpheus

  • Administrator
  • Streamload Guru
  • **
  • Hozzászólások: 3773
  • Nem: Férfi
  • Mátrixguru
    • http://hustreamload.tripod.com
Burgonya és hagyma bhaji
« Dátum: Január 30, 2014, 10:53:18 pm »
Burgonya és hagyma bhaji
visitors can't see pics , please register or login


hozzávalók / 4 adag

(2,5 dl = 1 csésze)
2 db burgonya
2 db vöröshagyma
2 csésze sima liszt

1 ek keleti</span> <span title="Kliknutím zobrazíte alternatívne preklady" class="hps">fűszerkeverék (5 fűszerkeverék vagy ízlés szerint más fajta)

1/3 csésze víz
1 1/2 tk só
1 tk sütőpor
napraforgó olaj
chili
petrezselyem
ketchup/joghurt
kevés mustár


elkészítés

1.Reszeljük le a burgonyát (nagylyukún reszelőn) hosszúkásan. A hagymát vékony csíkokra vágjuk.

2.Adjunk hozzá minden fűszert, minden hozzávalót, és keverjük át jó alaposan. Olajsütőben vagy bő olajban süssük. Evőkanálnyi halmot rakunk a forró olajba, és aranybarnára sütjük. Papírtörlőre szedjük.

3.Édes chilis szósszal, ketchuppal vagy joghurttal kevert mustárral, chili és petrezselyemzöld keverékéve tálaljuk.


sütési hőfok: 180°C