Szabályok

  • A kereső nem a szabályok felett lévő chat-ablak!!!! A kereső jobb felül, vagy balra, e beírás ALATT található. Ha egy fórumban vagy, a jobb felső kereső azon belül keres.
  • A keresőben 4 betű a minimum!
  • Ne kérj chatben, és ne kérj privát üzenetben! Írd be a megfelelő témába, mit szeretnél: (Keresem az...albumot, filmet). Ha van témája már az előadónak, akkor az a legjobb, ha oda beírod.
  • Ne használjátok a hozzászólás jelentése gombot SEMMIRE, így hibás link jelzésére sem! Van Halott link téma, oda írd be, vagy az előadó témájába.
  • Bővebben a szabályaink: Zenés témák szabályai, Általános szabályok, Filmes témák szabályai

Szerző Téma: Gonda István Illés Csilla - A test a lélek szinpada  (Megtekintve 41 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jeszenakjanos

  • Csapatjátékos
  • **
  • Hozzászólások: 153
Gonda István Illés Csilla - A test a lélek szinpada
« Dátum: Augusztus 21, 2019, 05:18:41 pm »
Gonda István Illés Csilla - A test a lélek szinpada

visitors can't see pics , please register or login


Ez a könyv az életünkről szól, s abban erősít meg bennünket, vállaljuk fel sorsunkat minden nehézségével együtt. Azt hiába várjuk, hogy gondjaink varázsütésre tovatűnjenek, ám hogy miként viszonyulunk hozzájuk, az rajtunk múlik. A világon csak egy dolgot érdemes megváltoztatnunk – a látásmódunkat. Az itt feltárt gondolatok akkor nem tarthatnak számot az Ön érdeklődésére, – ha Önnek még soha nem volt kisebbrendűségi érzése – ha párkapcsolata boldog és harmonikus – ha érti, hogy miért lesz köze újra és újra olyan emberekhez, akiktől még a hideg is kirázza – ha nem fél a ráktkól, az AIDS-től vagy más betegségektől – ha gyermeke pont olyan, amilyennek Ön megálmodta, s Ön példás szülő – ha nőies varázsa, illetve férfias kisugárzása nem marad hatás nélkül környezetére vagy ha nem érdeklik életének valódi – ám láthatalan -mozgatórugói.

 

pdf 44mb

Kód:
Csak regisztrált tagok láthatják. Kattints a megfelelőre: Regisztrálok vagy Belépek.