Szabályok

  • A kereső nem a szabályok felett lévő chat-ablak!!!! A kereső jobb felül, vagy balra, e beírás ALATT található. Ha egy fórumban vagy, a jobb felső kereső azon belül keres.
  • A keresőben 4 betű a minimum!
  • Ne kérj chatben, és ne kérj privát üzenetben! Írd be a megfelelő témába, mit szeretnél: (Keresem az...albumot, filmet). Ha van témája már az előadónak, akkor az a legjobb, ha oda beírod.
  • Ne használjátok a hozzászólás jelentése gombot SEMMIRE, így hibás link jelzésére sem! Van Halott link téma, oda írd be, vagy az előadó témájába.
  • Bővebben a szabályaink: Zenés témák szabályai, Általános szabályok, Filmes témák szabályai

Szerző Téma: Sally Morningstar - Nagy Jóskönyv  (Megtekintve 27 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jeszenakjanos

  • Csapatjátékos
  • **
  • Hozzászólások: 153
Sally Morningstar - Nagy Jóskönyv
« Dátum: Augusztus 20, 2019, 10:53:06 am »
Sally Morningstar - Nagy Jóskönyv

visitors can't see pics , please register or login


Egyedülálló könyvünk olyan gyakorlati útmutató, amely közérthetővé teszi a misztikumot, segíti az olvasót abban, hogy eligazodjon a különböző jóslási és önismereti módszerek között. Képekkel és pontos leírásokkal lépésről lépésre bemutatja a különféle meditációs gyakorlatokat, szertartásokat és terápiákat. Segíti a jelek, álmok és szimbólumok megfejtését és megértését, ezáltal lehetővé teszi, hogy fejlesszük önismeretünket és jobban kihasználjuk az élet nyújtotta lehetőségeket. A könyv segítségével - fedezzük fel a Hold ősi bölcsességét és azt, hogyan használhatjuk ki mágikus erejét - ismerjük meg saját személyiségünket, találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb karriert, a tökéletes üzleti és szerelmi partnert a kínai és a nyugati asztrológia tanítása szerint - ismerjük meg gyengéinket és erősségeinket a tenyerünkön lévő vonalak és dombok alapján - utazzunk másik világokba, és irányítsuk álmainkat a sámánista gyakorlatokat követve - álmaink elemzésével értsük meg a tudat alatti félelmeinket, reményeinket, ábrándjainkat - meditáljunk a mandalákkal, és fedezzük fel a belső békét és bölcsességet - irányítsuk sorsunkat és alakítsuk jövőnket a tarot, a Ji King és a rúnák útmutatása alapján.

 

pdf 26mb

Kód:
Csak regisztrált tagok láthatják. Kattints a megfelelőre: Regisztrálok vagy Belépek.